Bierproeverijen

streekbierenproeverijWil jij van bier genieten als een echte kenner? Smaakexplosies deskundige begeleiding van onze Brouwmeester word jij ingewijd iervaren en het verschil proeven tussen pils en bier? Onder n de wereld van geuren, kleuren en smaken. Onze brouwer neemt je mee terug naar 1842, het jaar waarin het eerste pilsener bier werd gebrouwen in de Tsjechische stad Pilsen. Via het befaamde Pilsner “Urquell” bij ons aan de tap, word je vervolgens mee op reis genomen om een brede range van ambachtelijke bieren te proeven.

 

Wat maakt onze proeverijen uniek?

De Heidebrouwerij is een gezellige stadsbrouwerij aan de rand van de Veluwe. Wij brouwen unieke speciaalbieren met onder andere de Veluwe als inspiratiebron. Het doel van onze proeverijen is om de deelnemers een gezellige avond te bezorgen, te laten genieten van heerlijke speciaalbieren en op een leuke manier te leren verschillende geuren, kleuren en smaken te herkennen.

Informatie

Wil jij graag een van onze proeverijen bijwonen? Je kan reserveren door contact met ons op te nemen of door het inschrijfformulier hiernaast in te vullen.

  • Inschrijving is mogelijk voor personen vanaf 18 jaar
  • Het inschrijfgeld bedraagt €8,95 per persoon. Dit bedrag kan betaald worden door het bedrag over te maken naar de bankrekening in de bevestigingsmail of door het gehele bedrag te pinnen voor aanvang van de activiteit.
  • De datums in het contactformulier zijn de dagen dat er open workshops zijn. Als je met een groep van minimaal zes personen bent is het ook mogelijk om op een andere datum deze workshop te volgen. Kies dan “andere datum” en voer de gewenste datum en tijdstip in bij opmerkingen of vragen.

Aanmelden

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Aantal personen (verplicht)

Datum (verplicht)

Opmerkingen of vragen