Bieren nieuw

BIEREN  ASSORTIMENT

Edenoartje
Edenoartje
Een mooi amberkleurig bier met een alc. percentage van 5,5%. Gebrouwen uit lokale gerst. Dit bier heeft een frisse smaak en een heerlijke licht-pittige afdronk en is zoals zijn naam aangeeft,de trots van Ede!

 


PegasusPegasus
Deze donkere Brown Ale is gebrouwen uit lichte en donkere mouten. Dit makkelijk doordrinkbaar bier heeft een alc. percentage van 5,5%. Door de moutsamenstelling heeft dit bier een fijne afdronk met karameltinten en een licht hoppig aroma. Dit bier is speciaal gebrouwen als eerbetoon aan de militairen die in Ede en omgeving in de Tweede Wereldoorlog hebben gestreden.

 


Vincent
Vincent
Een smaakvol bier van 6,2% alc. gemaakt met ingrediënten samengesteld uit het smaakprofielenboekje t.b.v. De smaak van Van Gogh: een bloemig-/citrusachtig aroma in de geur met daarbij een zweem van sinaasappel in de smaak.

 


Veluws_Heidebier
Veluws Heidebier
Een fris goudblond bier met 6,2% alc. Door de licht moutige smaak van lokale gerst en het gebruik van een vleugje echte Veluwse honing is dit een prettig doordrinkbaar bier met een bijzonder karakter.

 


Vincent_Donker
Vincent Donker
Dit donkere bockbier heeft een volle, zachte afdronk met een vleugje koffiesmaak. Dit smaakvolle bier heeft een alc. percentage van 7,5%. Geïnspireerd op het het leven en werk van Vincent van Gogh en het Smaakboek Vincent van Gogh.

 


Everzwijn_Tripel
Everzwijn Tripel
Een stoere, krachtige lichtblonde tripel met 8% alc., gemaakt uit pure zuivere lokale gerst met een fijn aroma en een zachte bitterheid door het gebruik van een mix van zachte aroma- en bitterhop.

 


Edelhert_Donker
Edelhert Donker
Een prachtig zwaar en edel bier om rustig van te genieten met 9% alc. Brussel challenge GoldAmbachtelijk gebrouwen uit lokale gerst, lichte en donkere moutsoorten. Minstens één jaar gerijpt in onze kelders om te ontwikkelen tot een ware smaaksensatie. Gold Medal winnaar van de Brussels Beer Challenge 2015!

 

 

Meer informatie?
Bel 0318 – 785 428 of stuur een mail naar info@deheidebrouwerij.nllogo-new
en bezoek ook onze website: www.deheidebrouwerij.nl
Bezoekadres: Nieuwe Kazernelaan 2 (Gebouw 3) 6711 JC Ede