De Heidebrouwerij

logo de heidebrouwerij zw 2023-optimized
BijenBlond-bier-front

Zelf bier brouwen

Workshop “bier brouwen” bij De Heidebrouwerij

Lijkt het jou leuk om zelf bier te brouwen?

Dat kan! Tijdens onze workshop “zelf bier brouwen” ga je onder begeleiding van onze Brouwmeester zelf bier maken.

Tijdens deze 3 uur durende workshop word je ingewijd in de wereld van het brouwen. Zo leer je hoe bier wordt gemaakt en voel je hoe het is om dit eeuwenoude ambacht uit te oefenen. Uiteraard werk je met natuurlijke ingrediënten en na de workshop ben je helemaal vertrouwd met termen als maisschema’s, gisten en lagertanks. Als afsluiting kun je na 6-8 weken 10 flessen 0,33l ambachtelijk gebrouwen bier ophalen.

Informatie

Ben jij klaar om je bier te brouwen? Je kan reserveren door contact met ons op te nemen via het mailadres info@deheidebrouwerij.nl of door het inschrijfformulier hieronder in te vullen.

Inschrijving is mogelijk voor personen vanaf 18 jaar. Het cursusgeld bedraagt €59,95 en dat bedrag is inclusief de 10 flessen 0,33L bier. Betaling vindt vooraf plaats op factuurbasis – na ontvangst van de betaling is de inschrijving definitief.

De data in het contactformulier zijn de dagen dat er open workshops zijn. Als je met een groep van minimaal acht personen bent is het ook mogelijk om op een andere datum deze workshop te volgen. Kies dan “andere datum” en voer de gewenste datum en tijdstip in bij opmerkingen of vragen.

Lijkt het je leuk om iemand te verrassen met zo’n workshop? Geef dan een workshop cadeau!

Aanmelden workshop bier brouwen
MM slash DD slash JJJJ
Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Voer een nummer in van 1 tot 24.
Winkelwagen sluiten