Brouwerij

locatie_develuwseheidebrouwerij

Sinds 2012 is De Heidebrouwerij gevestigd in de manschappenkeuken op het voormalig kazerneterreinen Maurits-Noord in Ede. Bij de opening werd de voormalige keuken ingericht als een brouwerij met een proeflokaal.

Het brouwen en promoten van eigen gebrouwen bier was natuurlijk de leidraad. Met als doel elk bier een regionaal karakter mee te geven hetzij door het verwerken van ambachtelijke streekproducten zoals heidehoning of door het gebruik van bijvoorbeeld in de regio verbouwde gerst en/of hop. Inmiddels is De Heidebrouwerij gegroeid tot een sterke regionale speler met een internationale klantenkring. Nu, na de viering van het 1e lustrum, is de vraag al zo ontzettend gegroeid, jaar in jaar uit, dat de productie van onze ambachtelijke bieren over maar liefst vier verschillende locaties verspreid is. En uit niets blijkt dat de groei zal stoppen 😊

 

locatie_develuwseheidebrouwerij
Brouwmeester Paul Does in actie met het brouwen van heerlijk lokaal bier.