De Heidebrouwerij

logo de heidebrouwerij zw 2023-optimized
BijenBlond-bier-front

Proef de
wildernis...

knop-bestellen-mobiel instagram-mobiel untappd-mobiel facebook-mobiel

WELKOM BIJ DE HEIDEBROUWERIJ

De Heidebrouwerij is als ambachtelijke bierbrouwerij gestart in 2012. Vakmanschap en passie in combinatie met lokale ingredienten vormen de basis voor deze smaakvolle bieren.

ketel-bierbrouwerij-foto

De bieren

Weizen

IPA

Blond

Donker

Tripel

Donker

Blond

Craft beer

VALK IPA
HENK SCHIFFMACHER EDTION

Valk IPA van De Heidebrouwerij is een krachtige India Pale Ale. Het bier is bitter en kruidig van smaak en ambachtelijk gebrouwen uit lokale gerst, …

heide_brouwerij_henk_schiffmacher_blikje
gerst-foto

WORKSHOP BIERBROUWEN

Maak uw eigen bier onder leiding van onze brouwmeester. Tijdens een 3-uur durende workshop zal u worden ingewijd in de wereld van brouwen.

Ervaar hoe het is om dit eeuwenoude ambacht uit te oefenen. Uiteraard werk je met natuurlijke ingrediënten en na de workshop ben je helemaal vertrouwd met termen als maisschema’s, gisten en lagertanks. Als afsluiting kun je na 6-8 weken 10 flessen 0,33l ambachtelijk gebrouwen bier ophalen. Voor deze open workshops kun jij je alleen of met meerdere personen aanmelden.

De prijs voor het deelnemen aan de workshop is € 59,95 per persoon. Deze prijs is inclusief de 10 flessen bier.

MASTERCLASS
PROEVERIJ

Wilt u smaakexplosies ervaren? Het verschil proeven tussen pils en speciaalbier? Onder deskundige leiding van onze Zytholoog wordt u mee op reis genomen om een brede range van ambachtelijke bieren te proeven.

Van 10 tot maximaal 40 personen . Indien gewenst en in overleg kan dit op uw eigen locatie.

brouwerij-ede-glas-bier
tulips-bier

TULIPS
CRAFT BEER

Dit blonde ambachtelijke bier is een ode aan onze geliefde tulp, een opmerkelijke en epische bloem die ooit in West-Europa werd geïntroduceerd als geschenk van de sultan van het Ottomaanse rijk met een enorme impact. De kleurrijke nieuwigheid werd al snel omarmd door de Nederlanders en werd een statussymbool. Het veroorzaakte zelfs de eerste economische zeepbel, de zogenaamde ‘Tulip Mania waarin grachtenpanden werden verkocht voor de prijs van één bol.’

logo_Tulipscraftbeer
Winkelwagen sluiten