Bieren

BIEREN  ASSORTIMENT

EEF
EEF
Premium pilsener mét smaak – verfrissend, makkelijk doordrinkbaar met een subtiel hoppige afdronk. Deze smaakvolle premium pilsener heeft een alc. percentage van ≈ 5,2%

 


Veluws_Heidebier
Vlinder-Blond
Een smaakvol bier van 6,2% alc. gemaakt met ingrediënten samengesteld uit het smaakprofielenboekje t.b.v. De smaak van Van Gogh: een bloemig-/citrusachtig aroma in de geur met daarbij een zweem van sinaasappel in de smaak.

 


Veluws_Heidebier
Bijen-blond
Een fris goudblond bier met 6,2% alc. Door de licht moutige smaak van lokale gerst en het gebruik van een vleugje echte Veluwse honing is dit een prettig doordrinkbaar bier met een bijzonder karakter.

 


Oehoe_Donker
Oehoe Donker
Dit donkere bockbier heeft een volle, zachte afdronk met een vleugje koffiesmaak. Dit smaakvolle bier heeft een alc. percentage van 7,5%. Geïnspireerd op het het leven en werk van Vincent van Gogh en het Smaakboek Vincent van Gogh.

 


Vincent_Donker
Valk IPA
Deze krachtige India Pale Ale is bitter en kruidig van smaak met 7,5% alc. Ambachtelijk gebrouwen uit lokale gerst, drie hopsoorten en pale mouten. Door het gebruik van de drie beste hopsoorten komt zijn speciale karakter volledig tot zijn recht en is elke slok een smaaksensatie..

 


Everzwijn_Tripel
Everzwijn Tripel
Een stoere, krachtige lichtblonde tripel met 8,5% alc., gemaakt uit pure zuivere lokale gerst met een fijn aroma en een zachte bitterheid door het gebruik van een mix van zachte aroma- en bitterhop.

 


Edelhert_DonkerEdelhert Donker
Een prachtig zwaar en edel bier om rustig van te genieten met 9% alc. Brussel challenge GoldAmbachtelijk gebrouwen uit lokale gerst, lichte en donkere moutsoorten. Minstens één jaar gerijpt in onze kelders om te ontwikkelen tot een ware smaaksensatie. Gold Medal winnaar van de Brussels Beer Challenge 2015!

 

 

Meer informatie?
Bel 0318 – 785 428 of stuur een mail naar info@deheidebrouwerij.nl

Bestellingen plaatst u gemakkelijk via: bestelling@deheidebrouwerij.nl
Bezoekadres: Nieuwe Kazernelaan 2 (Gebouw 3) 6711 JC Ede