Workshop “bier brouwen” bij De Heidebrouwerij

Lijkt het jou leuk om zelf bier te brouwen?
Dat kan! Tijdens onze workshop “zelf bier brouwen” ga je onder begeleiding van onze brouwmeester je eigen bier maken. Tijdens deze ongeveer 3 uur durende workshop word je ingewijd in de wereld van het brouwen. Zo leer je hoe bier wordt gemaakt en voel je hoe het is om dit eeuwenoude ambacht uit te oefenen. Uiteraard werk je met natuurlijke ingrediënten en kan je tijdens het drinken van je eigen bier (ong. 8 weken later) je gasten alles vertellen over maisschema’s, gisten en lagertanks.

Informatie

Ben jij klaar om je eigen bier te brouwen? Je kan reserveren door contact met ons op te nemen of door het inschrijfformulier hiernaast in te vullen.

Inschrijving is mogelijk voor personen vanaf 18 jaar
Het cursusgeld bedraagt €57,50 voor 10 flessen van 0,33L. Betaling vindt vooraf plaats op factuurbasis – na ontvangst van de betaling is de inschrijving definitief.
De datums in het contactformulier zijn de dagen dat er open workshops zijn. Als je met een groep van minimaal acht personen bent is het ook mogelijk om op een andere datum deze workshop te volgen. Kies dan “andere datum” en voer de gewenste datum en tijdstip in bij opmerkingen of vragen.

Geef Een Workshop Cadeau! Klik Hier

Aanmelden

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Aantal personen (verplicht)

Datum (verplicht)

Aantal bieren (verplicht)

Opmerkingen of vragen

Geef een reactie