Zelf bier brouwen

Workshop “bier brouwen” bij De Heidebrouwerij

locatie_develuwseheidebrouwerijLijkt het jou leuk om zelf bier te brouwen? Dat kan! Tijdens onze workshop “zelf bier brouwen” ga je onder begeleiding van onze brouwmeester je eigen bier maken. Tijdens deze ongeveer 3 uur durende workshop word je ingewijd in de wereld van het brouwen. Zo leer je hoe bier wordt gemaakt en voel je hoe het is om dit eeuwenoude ambacht uit te oefenen. Uiteraard werk je met natuurlijke ingrediënten en kan je tijdens het drinken van je eigen bier (ong. 8 weken later) je gasten alles vertellen over maisschema’s, gisten en lagertanks.

Informatie

Ben jij klaar om je eigen bier te brouwen? Je kan reserveren door contact met ons op te nemen of door het inschrijfformulier hiernaast in te vullen.

  • Inschrijving is mogelijk voor personen vanaf 18 jaar
  • Het inschrijfgeld bedraagt €51,50 (4 flessen van 0,75L) of €79,50 (7 flessen van 0,75L) per persoon. Betaling kan op de dag zelf via PIN of vooraf op factuur basis waarbij 2% betalingskorting wordt gegeven
  • De datums in het contactformulier zijn de dagen dat er open workshops zijn. Als je met een groep van minimaal zes personen bent is het ook mogelijk om op een andere datum deze workshop te volgen. Kies dan “andere datum” en voer de gewenste datum en tijdstip in bij opmerkingen of vragen.

 

Aanmelden

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Aantal personen (verplicht)

Datum (verplicht)

Aantal bieren (verplicht)

Opmerkingen of vragen